Veilig en vakkundig aangelegd

Als allerhande klusbedrijf in Rotterdam heeft ons klusbedrijf vier disciplines die we tot in de puntjes beheersen: bouw, metaal, polyester en elektra. Onze vakmannen hebben door de jaren heen ervaring en expertise opgebouwd. Ook op het vlak van elektra mogen we onszelf met recht specialist noemen.

Het werken met elektra vergt specialistische kennis; één foutje kan fataal zijn. Maar ook ondeugdelijk aangelegde elektra zorgt voor onaangename verrassingen. Zo kan er overbelasting optreden wanneer u te weinig groepen in de meterkast heeft in verhouding tot de hoeveelheid stroom die de aangesloten elektrische apparaten verbruiken. Hierdoor is er een zeer reële kans op brandgevaar.  Het is daarom belangrijk dat er een specialist in elektra aan te pas komt die uw elektra veilig en vakkundig aanlegt. Ons klusbedrijf in Rotterdam helpt u deskundig en snel. Wij adviseren u over veilige en verantwoorde mogelijkheden en leggen uw elektra in een handomdraai aan.

Diverse diensten in elektra

Ons klusbedrijf in Rotterdam heeft jarenlange ervaring in elektra. Dit maakt ook dat wij diverse diensten bieden. Voor elk budget hebben we passende opties tegen een zeer scherpe prijs.

Dit is een greep uit ons assortiment aan diensten:

  • Opsporen van storingen;
  • Plaatsen van een extra stopcontact;
  • Aanleggen van verlichting in en rondom het huis;
  • Uitbreiden van uw stoppenkast.

Meer weten? Neem telefonisch of digitaal contact op.