Haal meer uit uw zolder!

Heeft u een woning in Rotterdam en is uw zolder een uithoek in uw huis? Gebruikt u de zolder alleen als opslagruimte? Is die vliering niet begaanbaar en is uw zolder een loze lege plek? Of is uw zolder sterk verouderd? U kunt zoveel meer met uw zolder doen. Een zolder renoveren biedt vele nieuwe mogelijkheden. U kunt hier bijvoorbeeld een extra slaap- of studeerkamer creëren.

Ons klusbedrijf is een allround specialist. Uw zolder renoveren we grondig en netjes. We plaatsen isolatiemateriaal, installeren nieuwe dakramen en monteren radiatoren zodat ook uw zolder een aangename plek in uw huis wordt. Uw zolder renoveren we, ook als het gaat om kleinere werkzaamheden. Onze vakmannen schilderen de wanden, timmeren ruimtes af en verzorgen het elektra.

Haal ook meer uit een zolder, laat uw zolder renoveren.

Uw renovatie compleet

Een zolder renoveren vergt een samenbundeling van specialisaties. U wilt de zolder grondig laten verbouwen. Dan is het wel zo prettig en overzichtelijk als u bij één bedrijf terecht kunt voor alle klussen. Wij zijn een totaalbedrijf. Onze vakmannen kunnen vele kanten op; van isoleren tot timmerwerk, en van schilderen tot de aanleg van een radiator. Uw zolder renoveren wij vakkundig. We gebruiken hoogwaardige materialen en gereedschappen.

Ook uw zolder renoveren? Wacht niet langer en laat het aan ons over. Wij maken uw renovatie compleet. Neem vrijblijvend contact op voor vragen en offertes.