Uw woning tot de nok toe verzorgd

Als allround klusbedrijf in Rotterdam weten we hoe belangrijk een goed onderhouden huis is. Degelijke installaties doen veel voor de uitstraling en het comfort van uw woning. Ons klusbedrijf heeft door de jaren heen al heel wat werkzaamheden aangenomen.

Ook op het gebied van isolaties van vlieringen en het gebruiksklaar maken van zolders bieden wij een helpende hand. U heeft bijvoorbeeld net een woning gekocht. De ruime zolder biedt een ideale mogelijkheid voor een extra slaapkamer, gastenvertrek of studeerruimte. U moet echter de zolder isoleren voordat u echt een comfortabele leefruimte hiervan kunt maken. Uw zolder isoleren wij snel en vakkundig: we hebben de beschikking over duurzame kwalitatieve materialen en goede gereedschappen. Wij verzorgen uw woning dus letterlijk tot de nok toe.

Elke zolder een bestemming

De zolder is dikwijls een ondergeschoven onderdeel van de woning; de vliering wordt slechts gebruikt als opslagruimte en de zolder is niet begaanbaar. Zonder isolatie is de zolder een koude en onaangename uithoek in uw woning. Waarom haalt u niet meer uit uw huis en laat u de zolder isoleren? Een zolder isoleren levert vele voordelen op: u creëert een extra leefruimte. Elke zolder geven wij op deze manier weer een (nieuwe) bestemming.

Uw zolder isoleren? Neem contact op met ons klusbedrijf in Rotterdam. We staan graag tot uw dienst.