Schutting plaatsen in Rotterdam

Ons klusbedrijf in Rotterdam voert naast de werkzaamheden binnenshuis ook tuinklussen uit. In timmerwerk zijn we eveneens zeer divers. Onze vakmannen kunnen heel veel kanten op met hamers en spijkers. We luisteren naar uw wensen en zorgen dat ook de buitenkant van uw woning een visitekaartje is.

Wilt u een schutting plaatsen rondom uw huis, tuin of erf?  Een schutting geeft u net een beetje extra privacy of veiligheid. Ook als u kinderen of huisdieren heeft is een schutting plaatsen een goede zet: u heeft wel de voordelen van het buitenleven, de frisse lucht en de vrijheid maar u en uw dierbaren worden niet blootgesteld aan gevaren als insluipers of een drukke verkeersroute.

Wij zijn in Rotterdam inzetbaar voor uw tuinklussen. Uw schutting plaatsen wij in een handomdraai.

Een schutting naar uw smaak

Wilt u een schutting plaatsen? Dan heeft u de keuze uit verschillende systemen en materialen. Zo kunt u kiezen voor de klassieke houten schutting; dit geeft een zeer natuurlijke en vriendelijke indruk. Onze timmermannen kunnen verschillende schuttingen plaatsen; hoog, laag, met of zonder reliëf, van donker of licht hout. We hebben de beschikking over een ruim assortiment aan houtsoorten.  Een schutting plaatsen in Rotterdam? Onze vakmannen helpen u graag verder.