Uw plafond weer netjes en strak

De plafonds in uw woonruimtes hebben vaak veel te verdragen. Als u rookt dan ontstaat er een aanslag op het plafond. Meestal is deze aanslag gelig of groenig; hetgeen uw leefruimte een onfrisse indruk geeft.  In de badkamer wordt vaak onvoldoende geventileerd waardoor er schimmel op het plafond ontstaat. Dit is naast onhygiënisch ook nog eens erg ongezond. In deze gevallen is gevelrenovatie zeer gewenst. Maar soms is plafondrenovatie geen noodzaak maar een kwestie van smaak. U bent weleens toe aan iets anders. Een plafond is zeer bepalend in de uitstraling van uw woonruimtes.

Wat uw wens ook is, een plafondrenovatie is het antwoord op een net en strak plafond. Onze specialisten in Rotterdam maken ook uw plafonds weer mooi.

Voor elk wat wils

Ons klusbedrijf in Rotterdam is een zeer divers bedrijf. Wij zijn actief in verschillende disciplines. Dit maakt dat we een breed scala aan zeer specialistische werkzaamheden voor u uitvoeren. Als u voor plafondrenovatie kiest, bieden wij een pakket aan diensten. Kortom: u hoeft maar één klusbedrijf in de arm te nemen om uw gewenste plafond te realiseren. Wij regelen onder andere het timmer- en schilderwerk, elektra en stucwerk. De specialisten werken met uiteenlopende materialen: voor elke smaak is er een mogelijkheid.

Bent u geïnteresseerd in een plafondrenovatie? Neem telefonisch of digitaal contact met ons op.