Kasten op maat in Rotterdam

Natuurlijk kunt u in veel verschillende winkels kasten kopen. Maar wat nu als uw maat daar niet bij zit? Of als u iets anders wil? Dan kiest u voor een kast op maat!

Wij kunnen maatwerk verzorgen voor kasten in de keuken, woonkamer, slaapkamer en ga zo maar door. Droomt u al jaren van een inloopkast op maat? Onze vakmannen verzorgen dit graag voor u. Of het nu gaat om kastwandsystemen, wandmeubels, keukenkastjes of andere soorten kasten. Wij leveren kasten in de maat en kleur die u voor u ziet. Vraag nu vrijblijvend onze offerte aan of bel ons voor meer informatie.

Timmerwerk is ambachtswerk

De handige doe-het-zelver komt waarschijnlijk een heel eind met timmerwerk. Maar als u echt iets moois wil wat vakkundig gemaakt is en de juiste kwaliteit heeft, dan kiest u voor vakmanschap. Timmerwerk is ambachtswerk en alleen met de juiste kennis en ervaring krijgt u kwaliteitswerk.

Wij helpen u graag met uw  klussen in de regio Rotterdam. We gaan graag met u om de tafel zitten om te bespreken wat uw wensen en budget zijn, om deze vervolgens om te zetten in een realiseerbaar plan.